Despre ceaiul Caykur Ceai Çaykur este cea mai mare cooperativă de ceai de stat din Turcia, formată oficial în 1983, rădăcinile sale datând de la începutul anilor 1900. Ceai Caykur produce mai mult de jumătate din totalul ceaiului turcesc consumat în Turcia, în orașul port Rize în nord-estul Turciei. Recent, producătorul a făcut o mișcare către standardele de agricultură ecologică și a pus la punct o fabrică de fabricație de ultimă generație în regiunea Hemșin și, de atunci, a introdus soiul de ceai negru organic Hemșin în gama de produse. Caykur Tea sponsorizează, de asemenea, echipa de fotbal din regiuni, Caykur Rizespor, care concurează în turcul Süper Lig.
Despre ceaiul turcesc Ceai turcesc, cunoscut ca “ceai„, Pronunțat Chai, este un tip de ceai obținut din frunze de ceai negru, într-un aparat de ceainic stivuit numit ceainic“. Acest ceai popular este preparat încet și adesea diluat la gust cu apă fierbinte, deoarece procesul de preparare lung și lent face ceaiul foarte puternic. Servit în pahare tradiționale mici, cu farfurii mici și tacâmuri potrivite, ceaiul turcesc este savurat fără lapte. Turcia este cel mai mare consumator de ceai din lume, potrivit căreia se consumă peste 7.5 kg de ceai pe cap de locuitor Cifrele 2014. Cele mai populare soiuri sunt Ceai Rize, Ceylon și Bergamot / Earl Grey.
Scrie un review