Ceai negru turcesc Camelya. Caykur, 500 g

Caykur
nou
31,00 RON
2 In stoc

Durata de livrare: 2-4

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C304 Ai nevoie de ajutor? 0733097370 / 0746686566
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Istoria ceaiului turcesc În mod surprinzător, în comparație cu istoria de mii de ani a ceaiului, ceaiul turcesc este relativ tânăr. Unele surse menționează că turcii au tranzacționat și consumat ceai încă din 400 î.C., dar cert este că ceaiul a devenit comun în Turcia încă din anii 1900. Prima încercare de cultivare a ceaiului pe pământ turcesc a avut loc în Bursa între 1888 și 1892. Nu a reușit să creeze o parte din țara aceasta inadecvată ecologică pentru cultivarea ceaiului. În 1924, parlamentul a adoptat o lege privind cultivarea ceaiului în regiunea Mării Negre. La sfârșitul anilor 30, 70 de tone de semințe de ceai negru și să importe din Georgia pentru o creștere din regiune. În 1940, o lege suplimentară îngrijește sprijinea fermierii și protejează drepturile pentru un sporit cultivarea ceaiului în regiune. Astăzi, 767 de milioane de metri terenuri sunt folosite pentru cultivarea ceaiului și este o ceai de-a doua cea mai consumată băutură turcească, după apă.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.



Inregistreaza-te

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!