Durata de livrare: 2-4
Ceaiul exclusiv turc Altinbas provine din culturi fara pesticide din regiunea Rize. Doar cele trei frunze cele mai tinere sunt adunate chiar din varful tufisului, ceea ce garanteaza calitatea si gustul excelent al ceaiului Altinbas.
Frunza este taiata fin, infuzia are un gust plin, expresiv cu o usoara amaraciune.
Metode de preparare:
In ceainic: turnati ceaiul turcesc din frunze in ceainic mai mic, turnati apa rece in ceainic inferior. Punem un ceainic mic pe unul mai mare si punem demelul pe aragaz, cand apa clocoteste, turnam peste frunzele de ceai, si umplem pierderea de apa din ceainicul inferior. Preparati infuzia timp de aproximativ 20 de minute.
Pentru un pahar mic, asa-numitul Turnati floarea de lalea din ceainic de sus si completati-o cu apa clocotita. In Turcia, ceaiul se serveste cu 1-2 cuburi de zahar.
Preparare intr-o ceasca: pentru o bautura traditionala, proportia este de 1 lingurita pe cana de apa clocotita si 2-3 minute de preparare.
Greutate neta: 500 g